PRODUCTS & SERVICES


Omdat bij Sports INN oprechte verbinding voor alles gaat, ontstaan er regelmatig gezamenlijke initiatieven die leiden tot projecten die zich ontwikkelen in diensten.

Lees hier meer over deze projecten en samenwerkingen.

Ben je geintreseerd in een samenwerking op het gebied van sport, gezondheid en vitaliteit met ons? Neem contact met ons op. Onder het genot van een (online) kopje koffie maken we graag kennis.

SPORTS INNTELLIGENCE PROGRAM

Een samenwerking van de Sports INN professionals

Wil jij vitaliteit op de werkvloer bevorderen? Dan ben je bij Sports INN aan het juiste adres. Met zoveel kennis, ervaring en professionaliteit onder een dak helpen we jouw organisatie vitaal vooruit. In dit overzichtelijke programma zetten we de definitie van vitaliteit vanuit jullie organisatie centraal door te starten met de Vitality INNtelligence Scan. We maken vervolgens een helder, fris en vooral energiek programma op maat. Met veel verschillende mogelijkheden voor de medewerker als individu, het team en de totale organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

SPORTS INNTELLIGENCE

PROGRAM PERSONAL

Een team speciaal voor jou

Stel je voor:  één team gezondheidsprofessionals helemaal afgestemd op jouw behoeftes als het om jouw gezondheid en vitaliteit gaat. Ze weten precies wat jij nodig hebt, stemmen hierover met elkaar af en coachen en evalueren aan de hand van jouw progressie en resultaten. Vanaf nu is dit mogelijk bij Sports INN. Via een intake oftewel jouw persoonlijke Vitality INNtelligence Scan kom je tot een persoonlijk advies en wordt jouw Vitality INNtelligence Program voor je uitgezet. Meer weten? Neem contact met ons op.

(ONLINE) WORKSHOPS

Een samenwerking van de Sports INN professionals

Thuiswerken is voorlopig nog wel even de norm. In onze workshops besteden we aandacht aan hoe je een vitale werkomgeving voor jezelf creëert en hoe je de hele dag energiek kunt blijven. Korte (online) interactieve workshops van 45 minuten. Voor

werkgevers die gezondheid en vitaliteit onder de aandacht willen (blijven) brengen. Benieuwd naar het aanbod? Neem contact met ons.

SPORTS INNOVATIONS


085 – 01 89 970

letsconnect@sportsinn.nl

Swentiboldstraat 21,

6137AE Sittard

LET’S CONNECT