FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


WAT BEDOELEN JULLIE MET ONVOORWAARDELIJK DELEN?

Ons uitgangspunt is: Samen ben je meer dan één, meer kennis, kunde… meer kracht. Hoe mooi is het om dat met elkaar te delen. Wij geloven erin dat we samen verder komen. Concreet betekent dit dat we bijvoorbeeld met zoveel mogelijk verschillende mensen aan een project werken. Daarnaast bieden we elkaar hulp en kennis om verder te groeien. Als je ergens vastloopt is er altijd wel iemand die je verder op weg kan helpen, zonder dat daar direct iets tegenover staat.

KAN IK OOK BIJ DE COMMUNITY AANSLUITEN ZONDER WERKPLEK?

Een community spot is de meest laagdrempelige manier op aan te sluiten bij onze community, als één van onze media experts (lees; ondernemers). Bij een community spot krijg je gratis toegang tot alle digitale en fysieke kick-off coffees, workshops en trainingen en meer! Daarnaast kun je natuurlijk ook voor de volledige ervaring gaan en kiezen door fysiek in ons gebouw te werken via een co-working space, own office en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een own office te delen.  Indien je kiest voor een fysieke plek bij Sports INN word je iedere dag geprikkeld en geïnspireerd door mede-professionals.

KAN IK ALLEEN ALS ZZP’ER AANSLUITEN BIJ DE COMMUNITY?

Nee, iedere ondernemer of organisatie kan aansluiten, mist je ons gedachtegoed omarmt en past binnen het vakgebied. Houdt er wel rekening mee dat de community-bijdrage per persoon is.

ZIJN ER OOK MOGELIJKHEDEN OM ALS BEDRIJFSAFDELING AAN TE SLUITEN BIJ DE COMMUNITY?

Ja, dat kan zeker, mist het gedachtegoed omarmt wordt en de afdeling past binnen het vakgebied. Houdt er wel rekening mee dat de community-bijdrage per persoon is.

KRIJG IK ÉÉN FACTUUR OF VAN IEDEREEN AFZONDERLIJK?

Je krijgt één factuur vanuit Sports INN. Indien je gekozen hebt voor een membership ontvang je van ons maandelijks een factuur met een vast afgesproken bedrag. Wij regelen de rest met de professionals die hebben meegewerkt aan het project.

KAN IK STAGE LOPEN BIJ SPORTS INN?

Je kunt zeker stage lopen bij Sports INN. Er zijn meestal meerdere stagiaires van verschillende opleidingen, zodat je ook veel van elkaar kunt leren en samen kunt groeien.

GEVEN JULLIE OOK TRAININGEN?

Er worden regelmatig trainingen gegeven door en voor experts. Kijk in onze evenementenkalender voor aankomende workshops en trainingen. Daarnaast is er ook een aanbod aan trainingen die los geboekt kunnen worden, deze vind je op de evenementen en trainingen pagina.

KAN IK OOK IN LOONDIENST KOMEN WERKEN BIJ SPORTS INN?

Op dit moment zijn er geen vacatures bij de Sports INN. Ons Sports INN team doet er alles aan om de community te faciliteren, organiseert de verschillende events en neemt regelmatig de projectmanagement op zich bij projecten. Mocht jij dit interessant vinden, kun je altijd een open sollicitatie insturen. Het team opereert overigens over de verschillende INNs heen, dus ook voor Media INN en Support INN.

MOET IK EEN EIGEN BEDRIJF HEBBEN OM AAN TE SLUITEN BIJ DE COMMUNITY?

Je bent ofwel in dienst bij een organisatie die aangesloten is of je je bent eigen ondernemer. Als particulier kun je helaas niet aansluiten. Wel kun je onze trainingen, workshops en overige events bijwonen.

WAT KAN IK ALS OPDRACHTGEVER PRECIES BIJ JULLIE AFNEMEN?

Als opdrachtgever kun je eigenlijk álle diensten die onder sport en gezondheid vallen afnemen, maakt niet uit hoe groot of klein. Meestal werken wij vanuit het Vitality INNtelligence program, waarin we in een sessie gaan kijken welke middelen passen bij de doelen die jij wilt bereiken. Daarna kun je beslissen welke taken je zelf oppakt of door onze experts laat uitvoeren.

KAN IK ALS EXTERNE OOK GEBRUIK MAKEN VAN JULLIE (VERGADER)FACILITEITEN?

Ja dat kan! Alle ruimtes zijn te huur per uur, dagdeel of voor een hele dag. Neem even contact met ons op voor de tarieven.

YOU MISS 100% OF THE SHOTS YOU DON’T TAKE

+31 (0)45 – 546 22 37

letsconnect@sportsinn.nl

Swentiboldstraat 21,

6137AE Sittard

LET’S CONNECT